دستان پیدا و پنهان تجاوز به یمن
به نام خدا
روز به روز بر شدت حملات اعتلاف عربی به کشور یمن ومردم مظلوم آن افزوده میشود،اما همچنان کشور های دیگر بدون توجه به این فاجعه انسانی به نظاره نشسته اند کشتار بیرحمانه مردم یمن به دست آل سعود را.
روزنامه کیهان در گزارشی در روز19 فروردین سال 94 درباره تحولات یمن مینویسد:
حمله به یمن با چراغ سبز جناح غربی شورای امنیت انجام شد و این تجاوز نظامی 2 روز بعد از پایان سفر «فیلیپ هامون» وزیر امور خارجه انگلیس به ریاض آغاز شد. وی آخرین مقام غربی بود که با مسؤلان سعودی پیش از حمله به یمن دیدار کرده بود. مقامات آمریکایی اعلام کردند که واشنگتن در جریان این حمله بوده و با عربستان همکاری اطلاعاتی و لجستیکی داشته است. باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز در یک تماس تلفنی با پادشاه عربستان، از تجاوز هوایی این کشور به یمن حمایت کرد. دیوید کامرون نیز در تماس تلفنی با ملک سلمان تأکید کرد انگلیس تمامی آنچه در توان دارد را برای حمایت از عربستان» انجام خواهد داد. یک مقام آمریکایی نیز اعلام کرد که این کشور، اهدای هواپیماهای سوخترسان و ردیاب به عربستان برای شرکت در حملات هوایی علیه یمن را بررسی میکند. هماکنون عربستان با استفاده از جنگندههای اف-15 آمریکایی و تورنادوی انگلیسی، مناطق مسکونی یمن را بمباران میکند. دیپلماتهای فرانسوی آمریکایی و انگلیسی در کنار دیپلماتهای عرب و ترک نیز در سازمان ملل به شدت مشغول رایزنیهای دیپلماتیک هستند تا در کنار حمله نظامی به یمن با وضع قطعنامه، تحریم اقتصادی و تسلیحاتی فشارها به ملت مبارز یمن را تشدید کنند.
این روزنامه دز ادامه مینویسد:
«حسن زید» دبیر کل حزب «الحق» یمن نیز گفته که نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در این تجاوز نظامی به یمن شرکت دارد. حسن زید در صفحه فیسبوک خود نوشت: «این اولین بار است که یهودیهای صهیونیست در ائتلافی مشترک با عربها، عملیاتی مشترک اجرا میکنند. از طرف دیگر تجاوز نظامی عربستان به یمن چند هفته پس از آن صورت گرفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی در مراسم معرفی «گادی آیزنکوت» به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم از اینکه حوثیها بر باب المندب تسلط پیدا کنند ابراز نگرانی کرده و در واقع یکی از ماموریتهای وی را مقابله با آن اعلام کرده بود.روزنامه عبری زبان «یلی» نیز به نقل از « امیر ایشیل» فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی فاش کرد که در حال حاضر یک اسکادران از جنگندههای اسراییلی به کشورهای عربی برای سیطره بر یمن کمک کرده و به اهدافی در این کشور عربی حمله میکنند. براساس برخی گزارشهای درز کرده از منابع اطلاعاتی منطقه نیز پيش از حمله نظامی به یمن، كارشناسان نظامي و اطلاعاتي رژيم صهيونيستي مدلي جامع از چگونگي حمله و حواشي آن را از طريق سعود الفیصل وزیر امور خارجه عربستان منتقل كرده بودند. در مدل رژيم صهيونيستي، به ضعف مفرط ارتش آل سعود اشاره و مروري بر رويارويي ارتش سعودي با حوثيها در سال 2009 شده است كه در آن، شكست سنگيني را عربستان متحمل شد بر همين اساس پيشنهاد شده از ارتش هاي منطقه كه با عربستان سعودي نزديك هستند از جمله مصر، پاكستان و اردن در این حمله مشارکت داشته باشند.
همچنین در ادامه این گزارش میخوانیم:
دخالت نظامی عربستان در یمن تازگی ندارد و این رژیم تا کنون چندین جنگ را به مردم یمن تحمیل کرده است.اما حمله اخیر ابعاد گسترده تری داردکه نشان از برنامهریزی قبلی دارد. شواهدنشان میدهدعربستان از چند ماه پیش در تدارک تجاوز نظامی به یمن بوده است. و برگزاری رزمایشهای متعدد نظامی و افزایش خریدهای تسلیحاتی مقدمهای برای این تجاوز بوده است. عوامل تاثیر گذار برتجاوز نظامی عربستان به یمن را میتوان در مجموعهای از عوامل داخلی منطقهای و بینالمللی دانست.
همان طور که ملاحظه میشود این اعتلاف عربی برای حفظ منافع آمریکا واسرائیل در منطقه ایجاد شده است و روز به روز بر حملات خود می افزاید. بنابر این چندان هم عجیب نیست که جامعه جهانی هیچ قصدی برای کمک به مردم یمن ندارند و هیچ جلسه علنی یا غیر علنی برای جلو گیری از این حمله وحشیانه در سازمان ملل تشکیل نمی شود.مردم مظلوم یمن به خاطر حفظ کشور خود از تقسیم و تجزیه وبرای حفظ منافع خود با قدرت های جهانی در جنگ است.
علی عبدالله صالح نخست وزیر مستعفی وفراری یمن ترجیه داده است تا تخت سلطنت خود را توسط آل سعود باز پس گیرد لذا از هیچ گونه ظلم و فشاری بر ضد مردم کشورش دریغ ندارد.حکومتی که مردم کشور یمن با آن مخالف بودند وبرای انتخاب رهبری جدید دست به انقلاب زدند.حال چون این انقلاب مردم یمن به مذاق آمریکا و اسرائیل و عربستان خوش نیامده است همه مردم یمن مستحق نابودی ومرگ هستند. عربستان ادعا میکند که به دنبال رهایی مردم یمن از چنگال حوثی هاست در حالی که زنان وکودکان یمنی را به توپ بسته است و با انواع صلاح های کشتار جمعی و ممنوعه به جنگ کودکان یمنی رفته است.
اعتلاف عربی که شامل کشور های عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، کویت و بحرین به همراه مراکش، مصر، اردن و سودان می باشند در این حمله مشارکت دارند و سومالی نیز اجازه استفاده از پایگاههای نظامی خود را برای حمله به کشور یمن دادهاست .از پاکستان نیز برای پیوستن به ائتلاف دعوت شده اما آنها هنوز تصمیم خود را در این مورد اعلام نکردهاند. افغانستان نیز احتمالا به این اعتلاف خواهد پیوست. حال این سؤال در ذهن ایجاد میشود که این کشور ها چرا برای مقابله با صهیونیست ها به فلسطینیان کمک نکردند ویا برای کمک به سوریه برای مقابله با دشمن قدار داعش وارد معرکه نشدند اما حالا تصمیم گرفته اند تا مردم یمن را از دست حوثی ها که خودشان به آنها رای آری داده اند نجات دهند؟
به کدام سو میرود اعتلاف عربی اسلامی؟ به سوی فلاح و رستگاری علی عبد الله صالح و اسرادیل خون خوار یا کمک به مردم یمن؟