فعالیت در اینیستاگرام
#به_قلم_خودم
#اینیستاگرام
اگر شما هم جزء افرادی هستید که میخواهید فعالیت در شبکه های اجتماعی مثل اینیستاگرام را آغاز کنید باید بدانید فضای شبکه های اجتماعی به چه شکل میباشد تا از آن استفاده ی بهینه کنید. نکات زیر به شما کمک میکند یک پیج دینی راه بیاندازید و حرکت کنید.
1. برای صفحه ی خودتان یک نام زیبا انتخاب کنید. البته ممکن است این یک نام واقعی باشد یا فقط یک اسم مستعار انتخاب کرده باشید. البته در قدیم تحت اصول امنیت در فضای مجازی میگفتند برای حفظ امنیت خودتان نام واقعی تان را در هیچ کجا بکار نبرید. اما گاهی این ایده جواب نمیدهد. مثلا ممکن است شما یک فعال فرهنگی_اجتماعی شناخته شده باشید یا دست کم بخواهید از این به بعد معروف شوید. بنابراین لازم است کاربران نام واقعی شما را بدانند تا در دیگر فضاها نیز شما را پیدا کنند. اما هر نامی برای کاربری در فضای مجازی انتخاب میکنید بهتر است در همه جا به همان نام ظاهر شوید. این یعنی همه ی این پیج ها و اکانتها و صفحات وب یک مالک دارد و آن هم بنده هستم.?
2. پیج شما بهتر است حاوی مطالب خانوادگی شما نباشد. در فضای مجازی دشمن بهتر است از افشای مناسبات خانوادگی و تبیین شخصیت حقیقی خودتان اجتناب کنید. فقط در حد اکتفا و برای همراه شدن مخاطب با شما به مواردی از زندگی تان اشاره کنید که عمومی و آموزنده است. بنابراین دانستن این مساله که امشب سالگرد ازدواج شماست یا همسر دوست تان به او خیانت کرده یا تولد دختر نازنین تان نزدیک است برای دنبال کنندگان شما ضروری نیست. پس سفره ی دلتان را در پیج تان باز نکنید.
3. پیج شما اگر بسته باشد چه کسی باید آنرا ببیند که هدایت شود؟ پیج بسته و خصوصی قطعا بازدید کمتری دارد. فلذا زحمت کشیدن شما برای نوشتن مطالب ناب دینی وقتی یک پیج بسته دارید که فوقش مادر و خواهر شما آنرا میبینند اصلا وقت تلف کردن است. چون شما همان متنها را هزار بار برای آنها گفته اید و آنها شنیده اند.
با توجه به این نکته هر مطلبی مناسب انتشار در پیج عمومی نیست. به این نکته بینهایت دقت داشته باشید.
4. قلم زیبا و کامنت های جالب و خواندنی در جذب مخاطب بسیار اهمیت دارد. موقع نوشتن به ادبیات فارسی یک نیم نگاهی داشته باشید. محاوره نویسی از زیبایی کلام شما میکاهد. همچنین غلط های املایی باعث بی ارزش شدن نوشته ی شماست.
5. عکس هایی برای انتشار پیدا کنید که با متن شما سازگار باشد.
6. گرچه که شما دوست ندارید هر پیجی را مشاهده کنید اما اگر فقط و فقط به دنبال پیج هایی باشید که با شما از یک صنف و عقیده هستند قطعا در فیلتر اینیستاگرام گیر خواهید افتاد و عملا برنامه شما را از دسترس باقی مردم خارج میکند. بنابراین هر از چند گاهی مطالب دیگر پیج ها را ببینید و برایشان کامنت بگذارید یا پیج های عمومی تر را که به شما نزدیک هستند و دنبال کنندگان زیادی دارند فالو کنید.
#فضای_مجازی
#الفبای_فضای_مجازی
#فعالیت_هدفمند