نامه شورای تببین مواضع بسیح دانشجویی خطاب به ظریف:
میان کشتگان کشمیر شهروند درجه اول اروپایی نیست اما در برابر کشتار اینان نیز واکنش داشته باشید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، شورای تببین مواضع بسیح دانشجویی کشور در نامهای خطاب به محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشور از انفعال دستگاه دیپلماسی کشور در برابر حوادث کشمیر انتقاد کرد.
در این بیانیه آمده است: مدتی است اخبار ناگواری از کشتار بیرحمانه و مورد ستم قرارگرفتن شیعیان مظلوم کشمیر جگر امت حزب الله را سوزانده است. این کشتار و تجاوز بی رحمانه در حالی زیر سایه سکوت سنگین مجامع بین المللی و رسانههای خبری در حال انجام است که از جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام و مهد حمایت از جنبشهای مقاومت در برابر ظلم و استکبار نیز صدایی بلند نشده است.
در ادامه این بیانیه عنوان شده است: نیک مستحضرید سیاستهای ظلم ستیز ایران اسلامی به برکت انفاس قدسی امام روح الله مرزهای نظام مقدس جمهوری اسلامی را درنوردیده است و محبت و علاقه بسیاری از ملتها را به خود جلب کرده است تا آنجا که بسیاری از امتهای مسلمان جهان در خطوط مقدم جبهه های مقاومت علیه جریانات تکفیری و استکباری به شوق انقلاب اسلامی در حال نبرد هستند و عشق به امام و رهبری و ثبات در مسیر حق طلبی زبازد خاص و عام است.
شورای تببین مواضع بسیح دانشجویی کشور عنوان کرد: شکی نیست که انفعال دستگاه دیپلماسی کشورمان در مورد منازعات خونین کشمیر قابل قبول نبوده، لذا قطعا نیاز به تذکر نیست جریانات پلیدی که همواره به فکر پاکسازی نسل شیعیان بودهاند از اتفاق کشمیر نهایت بهره برداری را کرده و خسارت جبران ناپذیری بر پیکره امت اسلام وارد کنند.
در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه آنچه تا به حال تجربه کرده ایم دولت یازدهم کمترین سهم را در تثبیت و تبلیغ گفتمان جبهه مقاومت داشته است و رفتارهای تبعیض آمیز دولت حتی در ارسال یک پیام تسلیت نیز به عینه قابل مشاهده است ، هرچند در میان کشته شدگان کشمیری شهروندان درجه اول اروپایی حضور ندارند اما از شما به عنوان سکاندار دستگاه دیپلماسی انتطار داریم در قبال کشتار فاجعه بار این شهروندان بی درجه دهکده جهانی اولویتی تعیین کرده و همان مقدار که خود را موظف به دفاع از دستاوردهای دستگاه دیپلماسی تحت نظارتتان میدانید ، به دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز توجه کرده و بیش از این مایه دلسردی فرزندان انقلابی امام روحالله در آنسوی مرزها نباشید.
شورای تببین مواضع بسیح دانشجویی کشور در این بیانیه اعلام کرده است: حال مطالبه دانشجویان انقلابی این است که با کنار گذاشتن نگاه تبعیض آمیز به وقایع اتفاق افتاده در جهان نسبت به حل موضوع پیش آمده برای مردم مسلمان کشمیر، دستگاه دیپلماسی فعال شود.
اهمیت کشمیر برای ایران
کشمیر در شعر اقبال لاهوری و دیگران «ایران صغیر» معرفی شده است و مردم آنجا به ایرانیان علاقه خاصی دارند. اما ایران صغیر بودن کشمیر، علتی تاریخی دارد. دو هدیه از ایران به کشمیر رسیده است: نخست دین و دیگری فرهنگ. حسین قلبی رضوی از فعالان فرهنگی کشمیر می گوید: «ما در بین سنیها متهم به آتش پرستی هستیم، آن هم به علت گرامی داشتن نوروز. البته نوروزی که بین شیعیان کشمیر برگزار میشود در ایران برگزار نمیشود. فرقش فقط در این است که، نوروز ما هر سال در 21 مارس برگزار میشود. در تقویم ایران آن تاریخ اول فروردین و آغاز سال نو است ولی شیعیان کشمیر نمیدانند که این سال نو یعنی چه؟ رنگ مذهبی نوروز آنجا بیشتر مشهود است. در ذهن شیعیان اینطور جای گرفته است که این 21 مارس، همان تاریخ 18 ذیحجه است که عید غدیر بوده است. از سویی دیگر از لحاظ رنگ و نسل کشمیری ها بالاخص ساکنان وادی کشمیر، شبیه ایرانیها هستند. از لحاظ دین و مذهب نیز بسیار به هم نزدیکیم. در نزد شیعه و سنی، ساداتی که از اینجا رفتند مورد احترام هستند. بسیاری از سنیها، از سادات هستند. فامیلیهای کرمانی، سمنانی، گیلانی و … زیادی داریم که اصالتاً ایرانی هستند. کل سادات کشمیر، بلا استثناء ایرانی هستند. لذا از لحاظ دین و فرهنگ، کشمیر به «ایران صغیر» معروف شده است.»
#کشمیر
#مسلمان_کشی_در_کشمیر
#کشمیر_هند
اهمیت کشمیر برای ایران
در تظاهرات های روزهای اخیر نیز مردم مظلوم این منطقه در مقابل ظلم ها و گلوله های سربازان هندی، فریاد “الله اکبر، …خامنه ای رهبر” سر می دهند. همانگونه که اشاره شد سرکوب شیعیان کشمیر مربوط به این روزها نیست و در چندین دهه بارها مورد تعدی و ظلم قرار گرفته اند. ایران همواره یکی از حامیان اصلی و فریادرس آنها در طول این سال ها بوده و مقام معظم رهبری یک پشتیبان تمام عیار و الهام بخش برای شیعیان این منطقه محسوب می شود؛ ایشان در سال 1359 نیز به این منطقه سفری داشتند و از نزدیک با شیعیان آن صحبت و گفتگو کردند و انقلاب اسلامی را برای آنها معرفی کردند. در خرداد سال 1369 و در دیدار اقشار مختلف مردم، رهبر انقلاب به جنگ و خونریزی علیه مسلمانان کشمیر در آن زمان واکنش نشان دادند، امری که هیچ گاه متوقف نشد: «اگر میبینیم که دستگاههای به اصطلاح طرفدار حقوق بشر، در مقابل چشم خودشان مشاهده میکنند که در کشمیر، دهها مسلمان مورد کشتار بیرحمانه قرار میگیرند و دم نمیزنند، به خاطر این است که مردمِ آنجا مسلمانند. حقوق بشر معتبر است، مگر در مورد مسلمانان!
#کشمیر_هند
#شیعه_کشی_در_کشمیر